lunes, 24 de marzo de 2008

La Mona!

Tot lo bo s'acava... avui hem tornat a casa després d'aquests dies de festa, ooOooo...
Per la nit hem aprofitat per anar a sopar a casa de ma mare, per explicar les aventurilles, ensenyar les fotos.... I OH! Quina sorpresa! Tenia la meva nova, flamant i dolça mona a casa esperant-me! Ma mare, com sempre, l'ha fet boníssima! A casa nostra sempre les ha fet la meva mare les mones, amb la nostra "ajuda" per anar llepant les culleres de xocolata o mermelada, o qualsevol altra cosa bona, es pot dir que hi té la ma trencada!
I ep! una mona com cal eh? de pa de pessic, mermelada, fruita confitada i moooolta xocolata! Bieeeen! Com m'agraden aquestes tradicions que impliquen coses "buenas"!
No hi ha res millor que començar una dura setmana de "vuelta al cole" sabent que per esmorzar m'espera un bon tros d'aquesta boníssima mona! Sempre endolça un matí a la feina (o un berenar a casa... ;-) ).
Apa, sort a la vida, i moltes figuretes de xocolata!


6 comentarios:

  1. Dono fe de que les mones estan moooolt bones ! També comentar els panadons que vàrem fer al poble, que a veure si la mireieta posa les fotos y la recepta al blog, cuina típica borgenca ;) Ja us guardaré un tros de mona....jejeje Apa a reveure !

    ResponderEliminar
  2. Quina enveja que em fa aquesta mona Mir! nyam nyam....

    ResponderEliminar
  3. Increible la mona, els panadons, els embotits de Ceret, les anxoves de l'escala...en fin, una setmana santa ben gastronomica! Ara a cremar-ho! Per mi repetim quan vulguis peke.
    Muaka gegant

    ResponderEliminar
  4. És preciosa! A més, has tingut una molt bona idea perquè, a banda de ser una jogina, també pot fer música, que és una dels coses més meravelloses que ha creat la humanitat! Si no guanyes, que espero que sí, almenys segur que faràs feliç no només una criatura, sinó tota la colla de nens i nenes!

    ResponderEliminar
  5. [...] de los dulces y los chocolates que nos trae esta época del año! Yo ya estoy esperando la “mona” de parte de mi mam! Nos vemos a la vuelta!  Apa, sort a la [...]

    ResponderEliminar