sábado, 29 de diciembre de 2007

Ens n'anem a Roma!

Doncs resulta que a la feina del Fructu, cada any,  fan un concurs de fotografies per sortir al calendari de l'empresa, amb tres primers premis i un premi especial anomenat "Indonization". I nosaltres ens hi vam presentar. I no només hem guanyat el sortir al calendari, no, sino que hem guanyat el premi especial! Un viatge per a dues persones a Roma! Bieeeeeen!
La fotografia és d'una càmara de fotos antiga, la vaig fer un dia que hi havia botigues al carrer a la Travessera de Gràcia. En Fructu, en un dels seus grans moments de lucidesa a altes hores de la nit, li va posar el títol: "David contra Goliat", fent referència a l'enfrontament de les càmares antigues de rodet contra les noves tecnologies que ens estan atrapant a tots! I com que ell està ficat en el món de les lents... doncs ja va estar fet! El viatge cap a Roma és nostre! Amb el que m'agrada a mi aquell pais.... espero no passar el "síndrome de Stendhal" (encara que no passi per Florència...). I no patiu, que ja us ensenyarem les fotografies de Roma!
Arriiii-bedeeeeeerchi Rooooma! Adiós, Good Bye, Au Revoire!
Apa! molta sort a la vida!

3 comentarios:

  1. Ueeeeeee! Moltes, moltes, moltes felicitats! La foto és molt xula!
    Ja ens explicareu coses de Roma, eh? I fotos, volem moltes fotos!
    Un altre cop, mil felicitats, nois! :DDDD

    ResponderEliminar
  2. [...] 9 de maig! El meu cumple! Aquest any em toca fer-ne 28! Per cerlebrar-ho, passaré el dia viatjant a Roma! 4 dies que segur que seran [...]

    ResponderEliminar