jueves, 17 de abril de 2008

Probes...

Aquest últim cap de setmana el vam passar al camping, i jo, per no perdre la costum, em vaig emportar cosetes per fer ganxet: tinc un llibre on explica diferents tipus de punts i diferents tècniques del ganxet, i vaig decidir practicar. Vaig escollir un punt que em va agradar i em vaig posar a la feina. Quan ja en portava un trosset, en Julio (que va estar amb nosaltres al camping) em va preguntar què en faria del que estava fent. M'ho vaig mirar... i objectivament vaig veure que poca cosa en faria d'allò..., només havia fet una mostra... Però ei! S'em va encendre la bombeta i li vaig contestar: Un agafador per la cuina! A l'amigo se li van obrir els ulls com a plats i em va dir: M'el faries per mi?... I què penseu que li vaig dir? I taaaaant que sí! Per tu és! Així que, després d'alguns dies, aquí tenim l'agafador! El pròxim dia que el vegui ja li podré regalar!
Apa, sort a la vida!

5 comentarios:

  1. Hola!
    molt mono, original i pràctic. Mir, si ho fas una mica mes gran (res, quatre punts més) pots fer una manteta pel sofà moníssima...
    Hi ha una noia a la feina que les fa i diu que queden molt xuleis.

    petonakas.

    ResponderEliminar
  2. oooohhhh!! Quina bona idea! I com es diu aquest llibre de ganxet del que parles? m'interessa molt això d'apendre nous punts.

    Petons

    ResponderEliminar
  3. Que no ens estiguem desviant de l'objectiu principal... XD

    ResponderEliminar
  4. Gracies Mireia!!
    Com sempre el conillet d'indies dels teus experiments, i agrait tu, i tant!

    ResponderEliminar
  5. M'encanta!! A mi també m'anirien bé... jijijiji ;)

    M'ha encantat conèixe't!! I encara més les pàgines que has fet!! :D :D

    Per cert, que sàpigues que si un dia et canses de la plantilla del teu blog, vindré jo i te la robaré!!! JAJAJAJJA (riure malèfic)

    Muuuaaaa

    ResponderEliminar