miércoles, 5 de marzo de 2008

Un diumenge qualsevol...

Un diumenge qualsevol es pot convertir en un gran dia!
Aquest diumenge passat vam anar a ca l'Anna i l'Isaac a fer una calçotada, junt amb el Pau, el Juli i en Fructu. I quin dia! Per començar un bermutet mentre el Fructu feia l'all i oli i els altres nois començaven a fer foc, i després la gran barbacoa de calçots! Quina festa! Suca que te suca els calçots amb la salsa que havia fet l'Anna, boníssima! Després, la carn, no hi pot faltar en un dia de barbacoa. I de postres, la traca final, Tiramissú fet pel Juli... quina bacanal tot plegat! I, és clar, tot això havia de baixar d'alguna manera, així que vam muntar la diana i ens vam passar tota la tarda llençant dards. Quin bon dia entre amics, d'aquells per recordar. I a sobre, vam rebre regals! Jo vaig rebre, a part d'una caixa de fusta plena de tés (de mil gustos i colors), un bolso maquíssim! Especial per la Mir! Així que, desde aquí, mil gràcies a l'Anna, per pensar en nosaltres i mimar-nos tant! Ets un sol Anna!
Apa, sor a la vida! I que dies com aquests es repeteixin ben sovint!

4 comentarios:

  1. Apa! què xuli!
    Gràcies a vosalres, la veritat és que va ser un dia genial, complet i preciós, el vam encertar.
    La foto de les nenes és molt maca, però la del Fructur Mas no té desperdici...
    El bolso es veu encara més mono a la foto, aquesta càmera és la boooomba!
    Petonets a tots

    ResponderEliminar
  2. Ei Mir! Gràcies pel teu comentari... quines coses més maques que fas!
    Jo també t'afegeixo al meu blog.
    Demà miro amb calma aquestes bestioles que fas. Saps que fa poc que tinc màquina de cosir i m'estic animant a fer algunes coses?
    Ja anirem parlant!
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. Andy, andy con el fructu!15 de marzo de 2008, 12:23

    Ostres tu!Quin dia de jalar, beure, riure, jugar, parlar,...i de pelu experience!!Feia temps que no m'ho passava tan i tan bé!Gràcies a tots i espero no trigar gaire a repetir.I, es clar, gràcies pels reis magos!!Besitos

    ResponderEliminar
  4. ¡Hola Mir y Fructu! Antes que nada, perdona mi idioma (hago un gran esfuerzo para el progreso lento). Y usted debe perdonar mi elección del idioma como yo no hablo catalán.. ¿De todos modos, cómo es usted, y cómo es tratar de vidalo? Ha sido bastante un rato desde que hemos hablado. ¿Quizá algún día pronto eh? Usted es siempre da la bienvenida aquí en Irlanda. ¡Tan... viene en sobre!!!

    ¡Véale pronto!

    besos

    geoff

    ResponderEliminar