miércoles, 6 de febrero de 2008

Free style!

OH! perdoneu que no estigui gaire per vosaltres, les manualitats, i en concret el ganxet, em tenen ben atrapada...  Mai trobo un moment propici per escriure al blog i fer fotos... quin desastre... quan tinc una estoneta em poso a fer ganxet! aix!
Fa dos divendres que vaig a un curs free style de ganxet al All you knit is love, i estic que no paro de fer cosetes... (llàstima que el curset només sigui de 3 classes). El nostre profe de ganxet, l'Aviv, ens posa deures, i entre aquests i les cosetes que vaig fent pel meu conte, estic "dale que te pego" a la llana! Que si primer una bufanda (bé, no exactament... jo vaig acabar fent un "escalfa-colls"...), que ara un gorro, a mig fer la companya de l'Amieko, fundes per mòvil... Aixó és un no parar!
Per dir-vos que estic esperant dos llibres que he comprat per internet també de ganxet, on se suposa que han de venir un munt de bones idees per fer amb ganxet (i no em refereixo a les fundes pel paper de wc que tots tenim en ment... aquelles que més que tenir una utilitat, fan esgarrifar...). Ja us aniré informant! Apa, sort a la vida!

5 comentarios:

  1. I potser encara millor que l'escalfa colls: un barret color crema amb 2 ratlletes verdes que escalfa el coco en dies freds (ahir anava amb maniga curta per casa, i el gorro), no deixa escapar les grans idees i resalta el color dels meus ulls!! Jeje, Genial!

    ResponderEliminar
  2. Hòstia, una imatge digna de veure... ;)

    ResponderEliminar
  3. Mir, crec que els Llucs es mereixen que li enviis personalment la meva foto trencadora amb el gorro free style!!Crec que es pura enveja pel fred que fa al seu poble jejeje
    Besos

    ResponderEliminar
  4. Sí, d'això sí que en tenim en aquest poble... XD

    ResponderEliminar