miércoles, 3 de octubre de 2007

Spaghetti al pesto de rucola

Ingredients
- 1 gra d'all
- 6 cullerades de pinyons
- 50g ruca
- 50g parmesà ratllat
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 400g spaghetti
- sal i pebre negre

1.- Poseu l'all tallat i els pinyons al got de la batedora i tritureu-ho fins que sigui ben trinxat.
2.- Afegiu la rucola, el parmesà, l'oli, sal i pebre al gust i tritureu-ho fins que obteniu una pasta suau.
3.- Coeu els spaghetti en una cassola en abundant aigua salada seguint les instruccions del fabricant per a que quedin al dente.
4.- Poseu el pesto en un bol gran i, just abans que la pasta estigui llesta, afegiu-hi 1 cullerot de l'aigua de coure la pasta i barregeu-ho bé.
5.- Coleu la pasta i aboqueu-la en un bol. Barregeu la pasta amb el pesto i serviu-la acompanyada de formatge parmesà i pinyons torrats.

5 comentarios:

  1. Tienes un blog precioso, muy original. Me ha gustado mucho, te visitaré a menudo.
    Un saludo

    ResponderEliminar
  2. Nyo!!!

    Que bo! intentare fer aquest plat... encara que no se cuinar pero bueno. Ja et comentare com m'ha sortit. Un peto des d'Irlanda guapissima!

    ResponderEliminar
  3. Ha ha ha... no puc deixar de mirar el plat... quina gana m'ha entrat!

    ResponderEliminar
  4. Ostreeees això ho he de provar!!!

    ResponderEliminar