lunes, 29 de octubre de 2007

Èxit en l'operació "P"

L'operació "P" d'aquest cap de setmana ha estat un èxit! Ens vam posar la mama Cecilia, el Fructu i jo, i en un pim-pam ja estaven tots els panellets fets! I quina bona pinta! Ja us puc ben assegurar, a vosaltres amics que no els podreu tastar, que estan tant bons com sembla! Ara només falten les castanyes torradetes i els moniatos al forn per fer una CASTANYADA com cal! Aquí podeu veure el petit procés. Apa, sort i molts panellets de pinyons a la vida!

4 comentarios:

  1. Hola que tal! ??? Els panellets estaven molt booonnsssssssss mmmmmm.....

    L'explicació de la tietea Cecilie i de la Mirea de com enganxar els pinyons al panellet ha sigut de lo més antenedorea! Pos wenga auuu ara ja sé com fer-los!! Molts petons a les dues!!

    ResponderEliminar
  2. Quina es aquesta explicacio?


    Mir, a vore si postejes la recepta per que els que estem aillats a l'illa esmeralda poguem gaudir d'alguna forma aquest esdeveniment tan especial!

    :) Petonets mil

    Per cert, a quan vens el quadre del gat?

    ResponderEliminar
  3. Mel! El quadre del gat no el venc... sorry... because it's my first picture and I love it! If you want, I can paint another picture of the cat for you, equal to mine.
    La recepta dels panellets? només te la donaré si ens vens a visitar per festes! (que chantagista...) ;)

    ResponderEliminar
  4. Mes que chantagista.. xunga!!! he he he... que no... es broma....

    Si!!! m'encantaria un quadre, pero millor que no sigui el mateix... Si no, quan et facis famosa tindre problemes per que pensaran que es una reproduccio del primer!! :)

    No se quan podre venir a visitar-vos.. tinc examens fins el 22 de Desembre. De totes maneres, es el vostre torn per vindre a Ire, eh!!! ha ha ha... Si ja ho dic jo, s'esta massa be per sortir de la peninsula :)


    Petonets

    ResponderEliminar